Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

mozilla firefoxΤην ανανέωση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η Mozilla, δημιουργός του Firefox, με τη Google, η οποία θα είναι η προεπιλεγμένη υπηρεσία αναζήτησης στον Firefox. Η ανανέωση θα έχει διάρκεια τριών χρόνων. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν, ωστόσο θεωρείται ιδιαίτερα σπουδαία συμφωνία για τη Mozilla. Σύμφωνα με το BBC, αναλυτές ανέμεναν από την Google να υπαναχωρήσει, αφού την ενδιέφερε η ενίσχυση του browser της, Chrome.

Το παράδοξο είναι, πως ο Firefox είναι σε σκληρό ανταγωνισμό για τα στατιστικά χρήσης με τον Chrome,

Η Google όμως με τον Chrome δεν έχει σαν στόχο να εξαλείψει του ανταγωνιστές της αλλά να κάνει πιο γρήγορο το internet και να το κάνει καλύτερο για εφαρμογές.

Όπως σημειώνουν στελέχη της Google, η Mozilla ήταν αξιόπιστος συνεργάτης της τα τελευταία χρόνια και γι' αυτό αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας και για τα επόμενα.

Κι αυτό γίνεται σαφές, αν κάποιος ρίξει μία ματιά στα κέρδη της Mozilla από τις συμφωνίες της με την Google και την Microsoft, που ξεπέρασαν τα 121 εκατομμύρια δολάρια, μόνο το 2010.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It