Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Νέα χαρακτηριστικά για το Google+ [videos]Μετά το λανσάρισμα των Google+ Pages, η εταιρεία παρουσιάζει μερικές νέες αλλαγές στην υπηρεσία, ώστε να είναι ευκολότερη η ανάθεση ενός διαχειριστή. Πλέον, θα είναι δυνατό να διορίζονται μέχρι και 50 διαχειριστές, για οποιαδήποτε Page, με συστήματα ειδοποιήσεων και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά.

Οι διαχειριστές θα είναι επίσης δυνατό να μαθαίνουν περισσότερα πράγματα για τους χρήστες, με ένα συνολικό καταμετρητή όσων έχουν επισημάνει με «+1» την Page ή την έχουν προσθέσει στους κύκλους τους.

Το Google+, αποτελεί το ανερχόμενο αστέρι στις online κοινότητες, οπότε είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον νέα χαρακτηριστικά να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ήδη, έχει επανασχεδιαστεί το lightbox, ώστε να βελτιωθεί η πλοήγηση και η γενικότερη αίσθηση. Τέλος, έχει εισαχθεί ένα αρκετά «διαισθητικό» σύστημα επισήμανσης φωτογραφιών, το οποίο θα μπορούσε να συναγωνιστεί και αυτό του Facebook.Πηγή: TechIT.gr
Pin It