Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

e-scamsΈνας ηλεκτρονικός ιός «μόλυνε» τα συστήματα διαχείρισης ασθενών του νοσοκομείου «Gwinnett Medical Center» στις Η.Π.Α., με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην καταχώρηση των ασθενών και σε πολλές λειτουργίες σε όλα σχεδόν τα παραρτήματα του νοσοκομείου. Η «μόλυνση» ανακαλύφθηκε από μέλη του προσωπικού την περασμένη εβδομάδα και ύστερα από μερικές μέρες η διοίκηση του νοσοκομείου διέταξε τα ασθενοφόρα να μεταφέρουν τους ασθενείς σε άλλα κοντινά νοσοκομεία, όπου ήταν δυνατόν.

Προς το παρόν το νοσοκομείο έχει καλέσει ειδικούς ασφάλειας για να επιδιορθώσουν το πρόβλημα και να επαναφέρουν το σύστημα. Το κακόβουλο λογισμικό επηρέασε επίσης και τμήματα όπως το φαρμακευτικό, το ακτινολογικό, αλλά και τα εργαστήρια. Πολλά από τα συστήματα σε αυτά τα τμήματα εκτελούν σημαντικές εργασίες, όπως οι παραγγελίες φαρμάκων και η λήψη ακτινογραφιών για τους γιατρούς.

Το νοσοκομείο συνεχίζει να δέχεται ασθενείς με επείγοντα περιστατικά, ενώ ζητά από πολίτες που δεν έχουν κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα, όπως πονόλαιμο ή διάστρεμμα αστραγάλων, να επικοινωνήσουν με τους τακτικούς τους γιατρούς.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It