Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας

e-scamsΈνας ηλεκτρονικός ιός «μόλυνε» τα συστήματα διαχείρισης ασθενών του νοσοκομείου «Gwinnett Medical Center» στις Η.Π.Α., με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην καταχώρηση των ασθενών και σε πολλές λειτουργίες σε όλα σχεδόν τα παραρτήματα του νοσοκομείου. Η «μόλυνση» ανακαλύφθηκε από μέλη του προσωπικού την περασμένη εβδομάδα και ύστερα από μερικές μέρες η διοίκηση του νοσοκομείου διέταξε τα ασθενοφόρα να μεταφέρουν τους ασθενείς σε άλλα κοντινά νοσοκομεία, όπου ήταν δυνατόν.

Προς το παρόν το νοσοκομείο έχει καλέσει ειδικούς ασφάλειας για να επιδιορθώσουν το πρόβλημα και να επαναφέρουν το σύστημα. Το κακόβουλο λογισμικό επηρέασε επίσης και τμήματα όπως το φαρμακευτικό, το ακτινολογικό, αλλά και τα εργαστήρια. Πολλά από τα συστήματα σε αυτά τα τμήματα εκτελούν σημαντικές εργασίες, όπως οι παραγγελίες φαρμάκων και η λήψη ακτινογραφιών για τους γιατρούς.

Το νοσοκομείο συνεχίζει να δέχεται ασθενείς με επείγοντα περιστατικά, ενώ ζητά από πολίτες που δεν έχουν κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα, όπως πονόλαιμο ή διάστρεμμα αστραγάλων, να επικοινωνήσουν με τους τακτικούς τους γιατρούς.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It