Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web

windows defenderΜια νέα beta έκδοση του Windows Defender κυκλοφόρησε η Microsoft η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση όπου ο υπολογιστής έχει μολυνθεί τόσο άσχημα, ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί στο Internet ή ακόμη και στα Windows. Το λογισμικό επιτρέπει την εκκίνηση του μολυσμένου υπολογιστή από κάποιο αφαιρούμενο μέσο όπως ένα CD, DVD ή USB flash δίσκος όπου χρησιμοποιώντας τις τελευταίες ενημερώσεις του να απομακρύνει το εγκατεστημένο κακόβουλο λογισμικό. Η παραπάνω διαδικασία είναι μια συνηθισμένη μέθοδος αφαίρεσης ιών όταν αυτοί έχουν εμποδίσει την πρόσβαση στο σύστημα και έχουν παγιδεύσει την πρόσβαση σε ιστοσελίδες για κατέβασμα αντιβιοτικών προγραμμάτων.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Μέχρι πρότινος η -σχεδόν- μόνη νόμιμη λύση η οποία επιτρέπει την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού από την εκκίνηση ενός αφαιρούμενου μέσου είναι το UBCD4Win. Το συγκεκριμένο λογισμικό καθώς επιτρέπει την εκκίνησή του αποκλειστικά από κάποιο οπτικό μέσο, είναι δυσκολότερο να ενημερώνεται διαρκώς σε αντίθεση με το Windows Defender που μπορεί να εκκινήσει και μέσω USB flash το οποίο ενημερώνεται πολύ πιο εύκολα.

Ο αποθηκευτικός χώρος που καταλαμβάνει το Defender είναι περίπου 300MB, ενώ κυκλοφορεί και σε έκδοση για Windows αρχιτεκτονικής 64bit.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It