Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Το Twitter αλλάζει εμφάνιση [video]Το νέο κουμπί @Connect αναλαμβάνει το ρόλο των κουμπιών @Μention και Activity και στην ουσία δείχνει στο χρήστη όλες τις δραστηριότητες των χρηστών που ακολουθεί (followers) αλλά και ποιος σας έχει αναφερθεί σε αυτόν (mention).

Το #Discover εμφανίζει στο χρήστη όλα όσα θέματα “πουλάνε” τελευταία καθώς και σημαντικότερες ειδήσεις και βίντεο, ενώ σε περίπτωση που χρήστης δεν ξέρει ποιους να ακολουθήσει, του προτείνει ορισμένους λογαριασμούς που πιθανότατα να τον ενδιαφέρουν.

Για την ώρα οι αλλαγές έχουν ενεργοποιηθεί στις εφαρμογές για τα smartphone ενώ στην ιστοσελίδα θα γίνουν σταδιακά σε όλους τους χρήστες.Πηγή: NewsIT.gr
Pin It