Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing

twitter-logoΕπίθεση στο hashtag που χρησιμοποιούν για να οργανώνουν τις κινήσεις τους κατά του προέδρου Πούτιν, δέχθηκαν οι Ρώσοι διαδηλωτές, που είδαν ξαφνικά τη ροή μηνυμάτων να διακόπτεται μυστηριωδώς. Η ροή των μηνυμάτων των διαδηλωτών στη Μόσχα διεκόπη ξαφνικά, από επίθεση spam χιλιάδων ανεπιθύμητων σλόγκαν με το hashtag #триумфальная, που εμφανίζονταν με ρυθμό 10 μηνυμάτων ανά δευτερόλεπτο.

Το συγκεκριμένο hashtag είχε οριστεί από τους διαδηλωτές ως κανάλι για την μεταξύ τους ανταλλαγή πληροφοριών, αλλά και για τη μετάφραση των μηνυμάτων που αφορούσαν τη διαμαρτυρία τους στην Πλατεία Θριάμβου της Μόσχας.

Το αποτέλεσμα ήταν να μπλοκάρει η ροή των πραγματικών μηνυμάτων του hashtag.

Εν τω μεταξύ, να μην συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις κάλεσε τους Ρώσους πολίτες ο επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της χώρας επικαλούμενος τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού της γρίπης και το τσουχτερό κρύο.

Συμβουλές προς τους Ρώσους πολίτες έδωσε και ο αρχίατρος στο ρωσικό υπουργείο Υγείας, χωρίς ωστόσο να φτάσει στο σημείο να τους πει να μην κατέβουν στους δρόμους.

"Αν κάποιος αποφασίσει να πάει σε μια διαδήλωση θα πρέπει να ντυθεί κατάλληλα, βάσει του καιρού, να βάλει ζεστά παπούτσια, ζεστές κάλτσες. Συνετό είναι επίσης να φορέσει ένα μάλλινο πουλόβερ και υποχρεωτικά σκούφο στο κεφάλι", δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It