Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

Διαδραστικές βιτρίνες made in Greece [Video]Να επισημανθεί ότι δεν πρόκειται για μια εφαρμογή touch screen. Η εικόνα προβάλλεται μέσω projector στο τζάμι της βιτρίνας και μέσω ειδικά για την περίπτωση ανεπτυγμένου software, γίνεται ανίχνευση της κίνησης των κινήσεων των χεριών του χρήστη. Αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που καθιστούν την συγκεκριμένη εγκατάσταση οικονομικά συμφέρουσα μιας και ο εξοπλισμός που απαιτείται είναι απλά ένας projector, μια συσκευή ανίχνευσης κίνησης (χαμηλού κόστους) και ένας υπολογιστής.

Όσοι γνωρίζουν τις εφαρμογές που κυκλοφορούν παγκοσμίως στον χώρο της διαδραστικότητας και των εμπορικών της εφαρμογών μπορούν εύκολα να αντιληφθούν ότι πρόκειται για μια καινοτόμο σύλληψη και υλοποίηση, μιας και είναι - τουλάχιστον στην Ελλάδα - η πρώτη φορά που το κοινό μπορεί να απολαύσει ένα πραγματικό έργο τέχνης σε μια βιτρίνα.

Αν συνυπολογίσουμε ότι όλο αυτό έχει δημιουργηθεί από έναν Γιαννιώτη καλλιτέχνη και μηχανικό και παρουσιάζεται από μια Πατρινή εκδοτική επιχείρηση, νομίζω ότι μπορούμε να αντιληφθούμε πως η καινοτομία και οι πρωτοποριακές ιδέες αλλά και η ικανότητα στην υλοποίηση δεν έχουν μεταναστεύσει ακόμα από την χώρα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε!Πηγή: insomnia.gr
Pin It