Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης

google logoΤη δυνατότητα αναπαράστασης γραφημάτων περίπλοκων συναρτήσεων εγκαινίασε σήμερα η Google, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εισάγουν τις μαθηματικές συναρτήσεις απευθείας στο πεδίο αναζήτησης όπου στη συνέχεια εμφανίζεται η γραφική παράσταση. Για τους λάτρεις των μαθηματικών πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα δυνατότητα, καθώς με τον τρόπο αυτό απλοποιείται πάρα πολύ η διαδικασία αναπαράστασης των γραφημάτων.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όπως περιγράφει μηχανικός της Google μπορεί κανείς να κάνει εύκολα zoom στη γραφική παράσταση που παράγεται, για μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Επιπλέον μέσα από το πεδίο της αναζήτησης μπορούν να εισαχθούν παραπάνω από μία μαθηματικές συναρτήσεις χωρισμένες με κόμμα, συμπεριλαμβανομένων των τριγονομετρικών, εκθετικών και λογαριθμικών συναρτήσεων.

Τους τελευταίου μήνες η Google ενσωματώνει ολοένα και περισσότερες δυνατότητες στο κουμπί αναζήτησής της, φτάνοντας σε ένα σημείο όπου πολλές διαδικασίες που γινόταν μέχρι και λίγο καιρό πριν μέσω εξειδικευμένων μέσων να απλοποιούνται στο έπακρο. Μερικές από αυτές είναι η ενημέρωση για τον καιρό, η εκτέλεση μαθηματικών πράξεων, μετατροπές μεταξύ όλων των μονάδων, παρακολούθηση πτήσεων και παραγγελιών, έλεγχος της ώρας σε συγκεκριμένα μέρη του κόσμου και πολλά άλλα.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It