Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά

Ο Chrome ξεπερνά για πρώτη φορά τον Firefox σε μερίδιο χρήσηςΔημοσιευμένη Εικόνα

Το Net Applications θέλει τον Chrome να είναι τρίτος με μερίδιο αγοράς 18.2% για το Νοέμβριο με άνοδο 0.7%, και τον Firefox να παραμένει δεύτερος με 22.1% αλλά παρουσιάζοντας πτώση κατά 0.4%. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι θέμα χρόνου ο Chrome να ξεπεράσει τον Firefox σε μερίδιο χρήσης, και εκτιμά αυτό να γίνεται στα στατιστικά του Μαρτίου 2012.

Η εξέλιξη του Chrome στα 3 χρόνια της παρουσίας του στην αγορά των browser χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από θετική, αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν αρκετές αξιόλογες εναλλακτικές επιλογές με πολλά έτη παρουσίας όπως ο Opera, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να αποσπάσει μερίδιο άνω του 2%.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Και οι δύο παραπάνω εταιρείες παρουσιάζουν τον Internet Explorer ως το μεγάλο πρωτοπόρο σε μερίδιο χρήσης, με ποσοστό 40.63% και 52.63% αναλόγως την έρευνα. Ο Safari της Apple δεν έχει ιδιαίτερη απήχηση στους επιτραπέζιους υπολογιστές έχοντας μερίδιο της τάξεως του 5%, κρατάει όμως τα σκήπτρα στις φορητές συσκευές με ποσοστό 55%. Επιπλέον αξίζει να αναφερθεί ότι όσον αφορά τις φορητές συσκευές, ο προεπιλεγμένος browser του Android έχει ξεπεράσει σε σε μερίδιο χρήσης τον Opera Mini, με τα ποσοστά τους να είναι 20.1% και 16% αντίστοιχα.

Οι browser για φορητές συσκευές αντιπροσωπεύουν μικρό ποσοστό της αγοράς, αλλά με τη μεγάλη απήχηση που έχουν στους καταναλωτές οι συσκευές tablet και τα smartphones τα τελευταία χρόνια, η πλοήγηση στο Internet μέσω αυτών παρουσιάζει σημαντική αύξηση.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It