Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing

Σε εποπτεία 20 χρόνων το Facebook για ζητήματα ιδιωτικότηταςΕκτός από την παραπάνω συμφωνία, το Facebook δεσμεύτηκε ότι θα προσλάβει προσωπικό με ειδίκευση σε θέματα ιδιωτικότητας για τη συγκρότηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος προστασίας της ιδιωτικής ζωής των χρηστών του. Επίσης από εδώ και στο εξής η υπηρεσία θα πρέπει να λαμβάνει τη ρητή συγκατάθεση των χρηστών της πριν πραγματοποιήσει οποιαδήποτε αλλαγή στις ήδη υπάρχουσες ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Επιπλέον, τα δεδομένα των χρηστών που καταργούν τον λογαριασμό τους δε θα είναι προσβάσιμα μετά το πέρας 30 ημερών και γενικότερα, το Facebook είναι υποχρεωμένο να λέει πάντα την αλήθεια σχετικά με το διαμοιρασμό των δεδομένων.

Το Facebook ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει την επίλυση των παραπάνω ζητημάτων, με τον δημιουργό του Mark Zuckerberg να δεσμεύεται ότι η ιστοσελίδα θα γίνει πρωτοπόρα σε θέματα διαφάνειας και διαχείρισης των επιλογών ιδιωτικότητας.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It