Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας

WordΑds από το WordPress.com, για χρήστες που αξίζουν «κάτι καλύτερο από το AdSense»Η ανακοίνωση, μάλιστα, της εταιρείας δεν παραλείπει να μιλήσει απαξιωτικά για την υπηρεσία της Google, αναφέροντας πως τόσο καιρό αντιστεκόταν στην ιδέα της online διαφήμισης λόγω της χαμηλής ποιότητας που χαρακτηρίζει τον χώρο και θεωρώντας «θλιβερό» το γεγονός ότι το AdSense θεωρείται η κορυφή στον συγκεκριμένο τομέα. «Αφιερώνετε πολύ χρόνο και προσπάθεια στο blog σας και αξίζετε κάτι καλύτερο από το AdSense» αναφέρει χαρακτηριστικά απευθυνόμενη προς τους χρήστες.

Η χρήση του WordAds είναι προαιρετική και οποιοδήποτε blog που φιλοξενείται στο WordPress.com μπορεί, θεωρητικά, να το αξιοποιήσει συμπληρώνοντας, για αρχή, την σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ελάχιστη προϋπόθεση, ωστόσο, συνιστά το να είναι το blog ανοιχτό σε όλους (όχι ιδιωτικό, δηλαδή), αλλά και να διαθέτει το δικό του domain. Από εκεί και πέρα, η επιλογή θα γίνεται ανάλογα με το μέγεθος της κίνησης που έχει, το πόσο πολύ συμμετέχουν οι χρήστες σε αυτό, το είδος του περιεχομένου αλλά και την γλώσσα.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It