Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)

call-of-dutyΜία αγανακτισμένη σύζυγος έβαλε αγγελία οτι πουλάει το άντρα της, επειδή παίζει με τις ώρες video games. Η Alyse Baddley … βαρέθηκε να βλέπει τον άντρα της να παίζει με τις ώρες Call of Duty: Modern Warfare 3 κι έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση να τον… πουλήσει! Έβαλε λοιπόν μια αγγελία στο site του Craiglist, η οποία έγραφε:

“I am selling my 22 year old husband. He enjoys eating and playing video games all day. Easy to maintain, just feed and water every 3-5 hours. You must have Internet and space for gaming. If acceptable replacement is offered will trade.”

“Πουλάω τον 22χρονο σύζυγό μου. Του αρέσει να τρώει και να παίζει video games όλη τη μέρα. Είναι εύκολος στη συντήρηση, χρειάζεται απλά φαγητό και νερό κάθε 3-5 ώρες. Πρέπει να έχετε Internet και χώρο για gaming. Δεκτές και ανταλλαγές”.

Η παραπάνω αγγελία φυσικά έγινε καθαρά για πλάκα και όπως έγινε γνωστό η Alyse την έγραψε μαζί με τη μητέρα της απλά για να μπορέσουν να τραβήξουν την προσοχή του Kyle από το παιχνίδι.

Βλέποντας την αγγελία αυτή ο 22χρονος, αποφάσισε να περνάει περισσότερες ώρες με την αγαπημένη του σύζυγό όμως το πιο πιθανό είναι να κάνει απλά ένα διάλειμμα για λίγες ημέρες από το αγαπημένο του παιχνίδι.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It