Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

ΗΠΑ: το 1/3 των χρηστών του Internet θα κατέχουν tablet μέχρι το 2014Η αύξηση των tablet χρηστών βρίσκεται περίπου στο 158% για το τελευταίο έτος, όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορα το iPad πρώτης γενιάς από την Apple. Μέχρι το τέλος του 2014 πάνω από 90 εκατομμύρια χρήστες του Internet θα κατέχουν από ένα tablet, αναφέρει μια πρόσφατη έρευνα. Η εταιρεία eMarketer που πραγματοποίησε τους παραπάνω υπολογισμούς πιστεύει ότι μελλοντικά τα tablets θα χρησιμοποιούνται όσο και τα smartphones αλλά περισσότερο ως προσωπική συσκευή. Σήμερα, σε αρκετά tablets μοιράζεται η χρήση τους από δύο ή παραπάνω άτομα.

Όσον αφορά τα φύλα και τις ηλικίες, αναμένεται η αγορά των tablet να επηρεάσει ακόμη περισσότερο της γυναίκες οι οποίες μέχρι και σήμερα δεν έχουν μερίδιο περισσότερο από το 50% της αγοράς. Μέχρι το τέλος του 2011 περίπου το 13% των παιδιών κάτω των 18 θα κατέχουν και από μία συσκευή tablet. Το ποσοστό αυτό αναμένεται να φτάσει στο 15.9% μέσα σε τρία χρόνια. Ακόμη, στις ηλικίες μεταξύ 18 και 34 ετών υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του 2011 θα κατέχει tablet το 34.8%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για όσους βρίσκονται σε ηλικία μεγαλύτερη των 35 ετών θα μειωθεί στο 49.3% από το 55.5%.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It