Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5

H Google λογοκρίνει ακόμα περισσότερες ιστοσελίδες ανταλλαγής αρχείων από το Autocomplete και InstantΑρχικά μόνο λίγοι όροι που σχετίζονται με την πειρατεία είχαν λογοκριθεί αλλά σε μια πρόσφατη ενημέρωση της μαύρης λίστας της Google προστέθηκαν σχεδόν όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες ανταλλαγής αρχείων. Έτσι, αναζητήσεις που αφορούν ιστοσελίδες torrent όπως "ThePirateBay", "The Pirate Bay", "isohunt," "torrentreactor", "btjunkie" ή ιστοσελίδες ανταλλαγής αρχείων όπως "4shared", "filesonic", "fileserve" και πολλές άλλες, θα εξαιρούνται πλέον από την "Αυτόματη συμπλήρωση" και το "Instant". Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλήρης διεύθυνση (URL) του ThePirateBay εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνεται στις προτάσεις.

Παρ' ότι η Google δεν λογοκρίνει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων ιστοσελίδων, παρατηρείται αξιοσημείωτη πτώση στις εν λόγω αναζητήσεις.

Η Google από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι αυτή η μαύρη λίστα βοηθάει στην μείωση της διαδικτυακής πειρατείας:

«Καθώς δεν υπάρχει καμία μαγική συνταγή για τις παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων, το μέτρο αυτό είναι ένα από τα πολλά που έχουμε εφαρμόσει ώστε να περιορίσουμε τις εν λόγω παραβιάσεις», δήλωσε εκπρόσωπος της Google στο TorrentFreak.

Ο ιδιοκτήτης του IsoHunt, Gary Fung, δήλωσε ότι η Google βαδίζει σε επικίνδυνο μονοπάτι ενώ σύμφωνα με εμπιστευτική πηγή του TorrentFreak μέσα από το The Pirate Bay, αναρωτιέται εάν είναι τυχαία η εφαρμογή της εν λόγω λογοκρισίας την ίδια στιγμή που η Google κυκλοφόρησε το Google Music.

Πηγή: adslgr.com
Pin It