Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

occupy-wall-street-gameΟι παίχτες του βιντεοπαιχνιδιού «BioShock» θα εκπλαγούν όταν δουν ότι η αγαπημένη τους σειρά παιχνιδιών θα μοιάζει υπερβολικά με το κίνημα των Αγανακτισμένων της Νέας Υόρκης.Την ιδέα είχε ο σχεδιαστής του παιχνιδιού, Κέβιν Λεβίν, που πήρε μέρος στις διαδηλώσεις του Occupy Wall Street. Το παιχνίδι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2012, θα λαμβάνει χώρα σε ένα παράλληλο σύμπαν το 1912. Πεδίο δράσης μία αμερικανική πόλη που βρίσκεται στον ουρανό και ονομάζεται Columbia. Εκεί, δύο πολιτικές παρατάξεις θα συγκρουστούν μεταξύ τους: Οι δεξιοί με το όνομα Founders και οι αριστεροί με το όνομα Vox Populi.

Οι δρόμοι της φανταστικής πόλης θα μοιάζουν με τους δρόμους της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων του Occupy Wall Street.

Ο σχεδιαστής, που συμμετείχε στο κίνημα, θεωρεί πως είναι μια μοναδική ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ένα γεγονός, που διαδραματίζεται τώρα και θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Ο Λεβίν έχει χρησιμοποιήσει διάφορα ιστορικά γεγονότα στα «BioShock», φυσικά πάντα με μεγάλες διαφορές, καθώς διαδραματίζονται σε φανταστικούς κόσμους.

Ωστόσο, ο Λεβίν ελπίζει ότι οι διαδηλώσεις των αμερικανών αγανακτισμένων δεν θα πάρουν την τροπή που θα έχουν στο παιχνίδι, δηλαδή πυροβολισμούς, πολεμικές συρράξεις και έναν εμφύλιο πόλεμο.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It