Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας

Δυνατότητα εγκατάστασης των Windows 8 μέσω web installerΟι χρήστες που θα επιλέξουν να κατεβάσουν τον web installer των Windows 8 εκτός του ότι θα αγοράσουν φθηνότερα την επερχόμενη έκδοση των Windows, δε θα χρειαστεί να εισάγουν το σειριακό αριθμό κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, καθώς θα είναι ήδη προρυθμισμένος. Επιπλέον θα παρέχεται η δυνατότητα εγκατάστασής τους είτε δημιουργώντας ένα αρχείο ISO το οποίο θα μπορεί να εγγραφεί σε ένα κενό DVD είτε χρησιμοποιώντας ένα USB flash.

Εκτός από την ευκολία και την οικονομία που προσφέρει η δυνατότητα online εγκατάστασης των Windows 8, στα θετικά μπορεί να συμπεριληφθεί και η αποφυγή φθοράς του μέσου εγκατάστασης όπως οι γρατσουνιές των DVD. Να σημειωθεί ότι τόσο οι περισσότερες διανομές του Linux όσο και η Apple διαθέτουν ήδη κάποιας μορφής web εγκατάστασης των λειτουργικών τους συστημάτων.

Παρακάτω είναι ένα video στο οποίο έχει μεταφορτωθεί ο web installer και γίνεται προετοιμασία για εγκατάσταση των Windows 8 μέσα από ένα USB flash:Πηγή: insomnia.gr
Pin It