Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Περισσότερες από 2.000 ιστοσελίδες που πουλούσαν “αέρα” έκλεισαν από τις αστυνομικές αρχές της Βρετανίας. Τα προϊόντα που υποτίθεται ότι πουλούσαν αυτές οι ιστοσελίδες προέρχονταν από γνωστές εταιρείες όπως GHD, Ugg, Tiffany και τη Nike. Φυσικά, οι χαμηλές τιμές ήταν αυτές που δελέαζαν τους χρήστες.

Η αστυνομία ανέφερε ότι όλα τα προϊόντα ήταν απομιμήσεις, καθώς επίσης πολλά sites δέχονταν χρήματα από χρήστες με σκοπό κάποια συναλλαγή, αλλά δεν έστελναν ποτέ κάποιο προϊόν.

Επίσης, πολλά από αυτά τα sites είχαν δημιουργηθεί από κακόβουλους χρήστες προκειμένου να κλέβουν στοιχεία πιστωτικών καρτών και τραπεζικών λογαριασμών.

Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κάνουμε κάποια συναλλαγή από το διαδίκτυο. Οποιαδήποτε αγορά θα πρέπει να γίνεται από έγκυρα και γνωστά sites και όχι από οποιοδήποτε που υπόσχεται οικονομικά προϊόντα.

Το τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας είχε πραγματοποιήσει παρόμοια επιχείρηση και το 2010, όπου έκλεισε 1.800 ιστοσελίδες.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It