Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube

Περισσότερες από 2.000 ιστοσελίδες που πουλούσαν “αέρα” έκλεισαν από τις αστυνομικές αρχές της Βρετανίας. Τα προϊόντα που υποτίθεται ότι πουλούσαν αυτές οι ιστοσελίδες προέρχονταν από γνωστές εταιρείες όπως GHD, Ugg, Tiffany και τη Nike. Φυσικά, οι χαμηλές τιμές ήταν αυτές που δελέαζαν τους χρήστες.

Η αστυνομία ανέφερε ότι όλα τα προϊόντα ήταν απομιμήσεις, καθώς επίσης πολλά sites δέχονταν χρήματα από χρήστες με σκοπό κάποια συναλλαγή, αλλά δεν έστελναν ποτέ κάποιο προϊόν.

Επίσης, πολλά από αυτά τα sites είχαν δημιουργηθεί από κακόβουλους χρήστες προκειμένου να κλέβουν στοιχεία πιστωτικών καρτών και τραπεζικών λογαριασμών.

Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κάνουμε κάποια συναλλαγή από το διαδίκτυο. Οποιαδήποτε αγορά θα πρέπει να γίνεται από έγκυρα και γνωστά sites και όχι από οποιοδήποτε που υπόσχεται οικονομικά προϊόντα.

Το τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας είχε πραγματοποιήσει παρόμοια επιχείρηση και το 2010, όπου έκλεισε 1.800 ιστοσελίδες.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It