Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης

internet ipΣε  δύο ακόμη νησιά, την Κάρπαθο  και την Κάσο, ταξίδεψε το πρόγραμμα  της Cosmote για σχολεία σε απομακρυσμένες περιοχές της … Ελλάδας, «πλοήγηση στον κόσμο». Επτά σχολεία και περίπου 350 μαθητές απέκτησαν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας τον αριθμό των  μαθητών που μέσω του προγράμματος περνούν στην ψηφιακή εποχή στους 2000.

Ειδικότερα, στην Κάρπαθο διατέθηκε τεχνολογικός εξοπλισμός στα σχολεία της Αρκάσσας, του Μεσοχωρίου, της Ολύμπου, του Απερίου και του Διαφανίου.  Η παρουσίαση του προγράμματος «Πλοήγηση στον Κόσμο» πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον δήμο Καρπάθου, καθώς και την τοπική κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου.

Στο πλαίσιο  της προσπάθειας της εταιρείας  για κάλυψη πραγματικών αναγκών  σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η Cosmote στήριξε και την ανακατασκευή της αίθουσας του σηπτικού χειρουργείου και των δύο θαλάμων νοσηλείας του Κέντρου Υγείας Καρπάθου, ενώ χρηματοδότησε και την κατασκευή του γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ στην τοπική κοινότητα Απερίου Καρπάθου. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε στην Κάσο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο του Δήμου Κάσου.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It