Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

O «κρυφός» φάκελος spam του FacebookΑλλά ένα στοιχείο από τα μηνύματα που κατάφερε να ξεφύγει από πολλούς, ήταν το «spam box». Αν και εσείς δεν το έχετε παρατηρήσει ή δεν τον έχετε ακούσει ποτέ, τότε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει ένα φίλτρο το οποίο φιλτράρει τα εισερχόμενα μηνύματά σας και αναλόγως τα «spam» τα «ρίχνει» σε έναν άλλο φάκελο.

Φυσικά, υπάρχει η πιθανότητα κάνα δυο μηνύματα που να θέλατε να δείτε, να έχουν ξεφύγει και να έχουν περάσει σε αυτό το φάκελο, οπότε καλό θα ήταν να του ρίχνατε μια ματιά. Λοιπόν, στην αρχική σελίδα, κάντε κλικ στα μηνύματα στην αριστερή πλευρά της οθόνης, όπου βρίσκονται όλες οι εφαρμογές σας. Στη συνέχεια παρατηρήσετε την ετικέτα «Άλλα» (Other) που εμφανίζεται ακριβώς από κάτω. Σε αυτή εδώ μέσα θα βρείτε διάφορα μηνύματα από «group» που έχετε συμμετάσχει ή προσκλήσεις σε κάποιες εκδηλώσεις, όμως μπορεί να βρείτε και μηνύματα που έχουν ξεφύγει.

Τώρα γιατί το ονόμασαν απλά «Άλλα» και όχι ανεπιθύμητα, κάτι θα ξέρουν αυτοί, ίσως για εμπορικούς λόγους και μάρκετινγκ. Όπως και να ‘χει ρίξτε μια ματιά δεν ξέρετε ποτέ τι μπορεί να βρείτε!


Πηγή: TechIT.gr
Pin It