Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

googlewalletΣτην ενοποίηση των υπηρεσιών online πληρωμών της προχώρησε η Google. ενώνοντας κάτω από την επωνυμία Google Wallet, τις υπηρεσίες Google Checkout και Google Wallet. Το Checkout που ξεκίνησε το 2006 σαν μια υπηρεσία ανταγωνιστική του Paypal, προσφέροντας χαμηλότερα ή και καθόλου έξοδα στις συναλλαγές, βρήκε απέναντι του την σφοδρή αντίδραση της ιδιοκτήτριας του Ebay, Paypal, που επέβαλε απαγόρευση στην υπηρεσία πληρωμών της Google.

Το Wallet παρουσίαστηκε πρόσφατα για χρήση από τις συσκευές με Android με την υποστήριξη chip NFC, για αγορές από φυσικά μαγαζιά με την χρήση του Android smartphone.

Η ενοποίηση των δύο υπηρεσιών φαντάζει λογικό βήμα ενώ οι χρήστες των υπηρεσιών θα μεταφερθούν στην νέα πλατφόρμα αυτόματα στην επόμενη χρήση της υπηρεσίας πληρωμών.

Πηγή: adslgr.com
Pin It