Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing

mozilla firefoxΗ Mozilla ενεργοποιεί τους πολίτες του διαδικτύου(netizens) εναντίον του επερχόμενου Stop Online Piracy Act(SOPA), αλλιώς γνωστού σαν το internet blacklist legislation. Οι χρήστες καλούνται να διαδώσουν την ζημιά που μπορεί να προκαλέσει το SOPA στο Internet και την ελευθερία του λόγου και να πιέσουν τους τοπικούς βουλευτές και μέλη του Κογκρέσου εναντίον του.

Η Mozilla μαζί με άλλους μεγάλους του internet όπως οι AOL, Ebay, Facebook, Google κλπ έχουν ήδη υπογράψει μια ανοικτή επιστολή στα μέλη της Νομικής επιτροπής των ΗΠΑ προειδοποιώντας πως το νομοσχέδιο SOPA μπορεί να απομειώσει σοβαρά το Digital Millenium Copyright Act που προστατεύει όσα sites αφαιρούν παράνομο υλικό αυτόβουλα.

Σύμφωνα με την επιστολή ολόκληρα sites μπορεί να μπλοκαριστούν απλά και μόνο επειδή έχουν λίγα links που παραβιάζουν το copyright, με το ban να γίνεται με τακτικές που χρησιμοποιούνται για την λογοκρισία του Internet σε χώρες όπως οι Κίνα, Συρία, Ιράν.

Το νομοσχέδιο SOPA έχει την υποστήριξη μελών και των δύο κομμάτων, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι και αναμένεται να περάσει από την Γερουσία και το Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It