Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube

Άγρια επίθεση στο FacebookΠολλοί χρήστες του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης παραπονέθηκαν μέσω μηνυμάτων στο twitter ότι έλαβαν υλικό που τους σόκαρε.

Ο Γκράχαμ Κλούλεϊ, της εταιρείας ασφαλείας συστημάτων πληροφορικής Sophos, εξήγησε στον ιστότοπο της εταιρείας ότι κάποια μηνύματα περιείχαν "πορνογραφικές εικόνες" και "εικόνες ακραίας βίας".

"Φαίνεται ότι ιδιαίτερα σοκαριστικά ηλεκτρονικά μηνύματα στάλθηκαν μέσω του Facebook τις τελευταίες 24 ώρες ή και περισσότερο", πρόσθεσε ο Κλούλεϊ χωρίς να διευκρινίσει τον τρόπο με τον οποίο έγινε η αποστολή των μηνυμάτων αυτών.

Το Facebook εξήγησε από την πλευρά του
ότι "στη διάρκεια αυτής της επίθεσης οι χρήστες κλήθηκαν να αντιγράψουν και να εκτελέσουν προγράμματα με ιούς στη σελίδα τους με αποτέλεσμα να στείλουν χωρίς να το γνωρίζουν αυτά τα σοκαριστικά μηνύματα".

"Οι ειδικοί μας εργάστηκαν άμεσα" για να διορθώσουν αυτή την αδυναμία του συστήματος, πρόσθεσε η εταιρεία, επισημαίνοντας ότι "κατασκευάσαμε μηχανισμούς για να κλείνουμε άμεσα τις σελίδες με ιούς και τους λογαριασμούς που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν" αυτό το ελάττωμα.

Το Facebook πρόσθεσε ότι οι χρήστες που έλαβαν αυτό το υλικό έχουν ενημερωθεί για το πώς μπορούν να προστατευθούν και ότι έχουν ληφθεί μέτρα για "τη μείωση τέτοιων επιθέσεων".
Pin It