Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

html5-logoΤα διάφορα βίντεο τα οποία επιδεικνύουν τις ικανότητες του HTML5 έχουν αρχίσει και κάνουν συχνή την εμφάνισή τους, ωστόσο πάντα υπάρχει χώρος για να μας εντυπωσιάσουν, μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ακόμα είναι στην πολύ αρχή του. Ένα από τα τελευταία, στο οποίο πραγματικά μπορείς να διακρίνεις τις δυνατότητές του, είναι το One Millionth Tower documentary, ένα project του National Film Board of Canada's Highrise.

Το όλο βίντεο έχει διάρκεια κάτι περισσότερο από 6 λεπτά, αν απλά καθίσετε και παρακολουθήσετε, τα πράγματα όμως γίνονται αρκετά πιο ενδιαφέροντα αν πραγματικά αξιολογήσετε το ντοκιμαντέρ από τεχνικής άποψης, μιας και το τρισδιάστατο περιβάλλον είναι βασισμένο σε WebGL.

Φυσικά, υπάρχουν και σκηνές από το making-of, ενώ το NFB έχει κάνει ακόμη και τον πηγαίο κώδικα διαθέσιμο για όλους εκείνους που θέλουν να το μελετήσουν βαθύτερα. Δείτε το βίντεο και πραγματικά αξίζει σε fullscreen!

Πηγή: TechIT.gr
Pin It