Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web

11χρονος παιδί-θαύμα του προγραμματισμούΠριν καν πάει νηπιαγωγείο ο Suarez, είχε αγαπήσει τους υπολογιστές και την τεχνολογία. Και σήμερα πλέον μπορεί να μην έχει δικό του λογαριασμό στο Facebook (αφού ακόμα δεν πληροί το ηλικιακό όριο) όμως έχει τη δική του εταιρεία, CarrotCorp, η οποία αναπτύσσει εφαρμογές για iOS συσκευές.

Για την ώρα έχει κυκλοφορήσει στο App Store δύο εφαρμογές την Earth Fortune, και την πιο δημοφιλή Bustin Jieber.

Ο ίδιος έχει δηλώσει οτι στις μέρες μας πολλά είναι τα παιδιά που δεν θέλουν μόνο να παίζουν παιχνίδια αλλά και να αναπτύσσουν, όμως είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρουν που να ψάξουν για να μάθουν πώς κάνουν ένα πρόγραμμα και φυσικά ούτε οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν για να τους δείξουν…

Ο 11χρονος μαθητής έχει δημιουργήσει επίσης στο σχολείο του μια Λέσχη Εφαρμογών, στην οποία οι μαθητές που συμμετέχουν, μαθαίνουν να σχεδιάζουν εφαρμογές.

Τα μελλοντικά του σχέδια είναι να δημιουργήσει φυσικά κι άλλες εφαρμογές, και παιχνίδια και σιγά σιγά να επεκταθεί και στον χώρο του Android ενώ σκοπεύει παράλληλα να συνεχίσει την λειτουργία της λέσχης του και να βρει νέους τρόπους για να μπορούν να ανταλλάζουν γνώσεις οι μαθητές.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It