Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

kontra cinemaΣήμερα, Σαββάτο 5 Νοεμβρίου 2011 η ιστοσελίδα kontra-cinema.blogspot.com τέθηκε εκτός λειτουργίας μετά από τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ιδιοκτήτη και διαχειριστή της. Ύστερα από πρόσφατες καταγγελίες για τη λειτουργία της παραπάνω ιστοσελίδας ξεκίνησε έρευνα από την Εταιρία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (ΕΠΟΕ) για τον εντοπισμό του διαχειριστή της και το υλικό που συγκεντρώθηκε οδήγησε το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στην οικία του παραπάνω ατόμου. Εκεί, βρέθηκε και κατασχέθηκε όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Η δημοφιλής ιστοσελίδα kontra-cinema.blogspot.com λειτουργούσε ως streaming site, δηλαδή ως ιστοσελίδα η οποία έδινε τη δυνατότητα στα μέλη της να παρακολουθούν online όλες τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες, αρκετές από τις οποίες δεν είχαν καν κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα με τα συλλεχθέντα στοιχεία είχαν σημειωθεί περισσότερες από 2.500.000 θεάσεις για ένα σύνολο περίπου 500 κινηματογραφικών έργων.

Στα πλαίσια της έρευνας για τον εντοπισμό της ιστοσελίδας kontra-cinema.blogspot.com, βρέθηκαν στοιχεία για ακόμα μια ιστοσελίδα, της οποίας ο διαχειριστής της αντλούσε το περιεχόμενο της (κινηματογραφικά έργα), κυρίως από το kontra-cinema.blogspot.com. Η ιστοσελίδα λειτουργούσε για μικρό χρονικό διάστημα (περίπου 6 μήνες), είχε χαμηλή επισκεψιμότητα και οι επισκέπτες της είχαν πρόσβαση σε κινηματογραφικές ταινίες πρόσφατης κυκλοφορίας, κυρίως ακυκλοφόρητες.

Πηγή: clopypaste.gr
Pin It