Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook

Έπαθλο 1 εκατ. δολάρια για καινοτόμους προγραμματιστέςΣυνολικά δέκα εφαρμογές, πέντε για παιχνίδια και πέντε ποικίλου περιεχομένου, θα διακριθούν με επιβράβευση χρηματικό έπαθλο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων συνολικά.

Επιπλέον, οι νικήτριες εφαρμογές θα λάβουν το διακριτικό «Power App» στο κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας (Samsung Apps), λαμβάνοντας αποκλειστικά προνόμια marketing και προώθησης.

Επιπλέον, οι νικητήριες εφαρμογές αναδεικνύονται από το καταναλωτικό κοινό, καθώς οι πωλήσεις τους καθορίζουν το αποτέλεσμα.

Οι δέκα πρώτες εφαρμογές που θα επιτύχουν τα 100.000 downloads θα αναδειχθούν ως οι νικήτριες εφαρμογές του διαγωνισμού.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα http://developer.bada.com/. Οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει να εγγραφούν απευθείας στην ιστοσελίδα προγραμματιστών του bada έως τις 31 Δεκεμβρίου 2011. Οι προγραμματιστές μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με πάνω από μία εφαρμογές.

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό Bada 2.0 Power App Race επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://developer.bada.com/.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It