Την ευκαιρία να κερδίσουν μέχρι και 1 εκατομμύριο δολάρια έχουν προγραμματιστές σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι θα δηλώσουν συμμετοχή … στο διαγωνισμό εφαρμογών Bada 2.0 Power App Race που διοργανώνει η Samsung Electronics μέσα από την ιστοσελίδα developer.bada.com. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά και θα λανσάρει επίσημα το λειτουργικό σύστημα bada 2.0 στους προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, εμπνέοντάς τους να δημιουργήσουν νέες εφαρμογές χρησιμοποιώντας το bada 2.0 SDK (software development kit).

Συνολικά δέκα εφαρμογές, πέντε για παιχνίδια και πέντε ποικίλου περιεχομένου, θα διακριθούν με επιβράβευση χρηματικό έπαθλο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων συνολικά.

Επιπλέον, οι νικήτριες εφαρμογές θα λάβουν το διακριτικό «Power App» στο κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας (Samsung Apps), λαμβάνοντας αποκλειστικά προνόμια marketing και προώθησης.

Επιπλέον, οι νικητήριες εφαρμογές αναδεικνύονται από το καταναλωτικό κοινό, καθώς οι πωλήσεις τους καθορίζουν το αποτέλεσμα.

Οι δέκα πρώτες εφαρμογές που θα επιτύχουν τα 100.000 downloads θα αναδειχθούν ως οι νικήτριες εφαρμογές του διαγωνισμού.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα http://developer.bada.com/. Οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει να εγγραφούν απευθείας στην ιστοσελίδα προγραμματιστών του bada έως τις 31 Δεκεμβρίου 2011. Οι προγραμματιστές μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με πάνω από μία εφαρμογές.

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό Bada 2.0 Power App Race επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://developer.bada.com/.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It