Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5

Διαδικτυακές απειλές και παιδική πορνογραφίαΗ υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία του διαχειριστή της ιστοσελίδας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ παράλληλα είχε υποβάλει μήνυση κατ' αγνώστου για απειλή ζωής.

Σύμφωνα με την καταγγελία και όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, από τις 19 του περασμένου Αυγούστου, άγνωστος έμπαινε σε δωμάτιο συζητήσεων (chat) του ραδιοφώνου του διαδικτυακού τόπου και έστελνε υβριστικά μηνύματα, κυρίως για τις γυναίκες εργαζόμενες, καθώς και απειλές για τη ζωή όλων στο σταθμό. Αυτό γινόταν συνέχεια μέχρι την περασμένη Πέμπτη.

Ύστερα από ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών και εκτεταμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι πράξεις αυτές τελούνται μέσω διαδικτυακής σύνδεσης η οποία ανήκει στον 24χρονο.

Το πρωί, έγινε αιφνιδιαστική έφοδος της Αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι του νεαρού στο Λαύριο, όπου ταυτοποιήθηκε ο συλληφθείς ως ο αποστολέας των εξυβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 24χρονου διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αποθηκευμένο στους σκληρούς δίσκους του πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) πορνογραφίας ανηλίκων σκληρού περιεχομένου.

Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και μία κεντρική μονάδα υπολογιστή, που περιέχει τρεις δίσκους, οι οποίοι θα υποβληθούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It