Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα

anonymousΗ ομάδα χάκερ Anonymous όπως φαίνεται ξαναχτύπησε όμως αυτή τη φορά, στόχος της δεν ήταν κάποια μεγάλη εταιρία αλλά ένα δίκτυο παιδικής πορνογραφίας. Οι Anonymous λοιπόν, κατάφεραν και χακάραν το Hidden Wiki μέσα από το οποίο βρήκαν πολλά links που οδηγούσαν σε παιδικό πορνογραφικό υλικό, στη συνέχεια η ομάδα κατάφερε να εντοπίσει την εταιρεία hosting στην οποία ήταν ανεβασμένο πάνω από 100GB πορνογραφικού υλικού.  

Αυτή η ενέργεια των χάκερ έγινε στα πλαίσια της νέας επιχείρησης με κωδικό όνομα #OpDarknet που έχουν ξεκινήσει κι έχει στόχο το ξεσκέπασμα της παιδικής πορνογραφίας η οποία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο διαδίκτυο.

Τα μέλη της ομάδας ζήτησαν από την εταιρία να κατεβάσει το συγκεκριμένο site, όμως αυτοί αρνήθηκαν κι έτσι οι χάκερ μπλόκαραν τους servers τους μέσω μίας τεράστιας επίθεσης DDoS.

Από την πλευρά τους οι διαχειριστές του Hidden Wiki δημοσίευσαν ένα μήνυμα απευθυνόμενο στους Anononymous λέγοντάς τους οτι η επιχείρησή τους αυτή, δεν θα προκαλέσει καμία βλάβη, μιας και πρόκειται να φτιάξουν ό,τι «είναι σημαντικό για εκείνους».

Πηγή: NewsIT.gr
Pin It