Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Έτοιμος για πόλεμο με την Google ήταν ο Jobs«Πρόκειται για μια μεγαλειώδη κλοπή» δήλωνε ο Jobs. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε όταν η Google δημιούργησε το Android για να «χτυπήσει» την Apple στα smartphones. Μάλιστα, ο Eric Schmidt, ένας εκ των δημιουργών της Google, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την Apple την ίδια περίοδο.

Από τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνεται ότι η βιογραφία δεν θα αναφέρει μόνο στοιχεία για την επαγγελματική του πορεία, αλλά για την ασθένειά του και την προσωπική ζωή του.

Όπως φαίνεται να εξομολογείται στο Isaacson, καθυστέρησε για εννέα μήνες το χειρουργείο, καθώς δεν ήθελε να υποστεί τη διαδικασία μιας εγχείρησης. Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν, ότι ο Jobs, που έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας, θα μπορούσε να είχε ζήσει αν έκανε εγκαίρως την εγχείρηση.

Η υιοθεσία του Jobs και η αναζήτηση των βιολογικών γονιών του δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί μέρος της βιογραφίας του. Ο ίδιος είχε γνωρίσει την αδερφή του, την συγγραφέα Mona Simpson και εν αγνοία του είχε γνωρίσει και τον πατέρα του.

Ο βιολογικός πατέρας του ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου, που ο Jobs συνήθιζε να επισκέπτεται. Ωστόσο, όπως ο ίδιος δήλωσε στον Isaacson «Όταν έψαχνα για τη βιολογική μητέρα μου, προφανώς, έψαχνα και για τον πατέρα μου και έμαθα λίγα πράγματα γι’αυτόν, όμως δεν μου άρεσαν αυτά που άκουσα. Ζήτησα (από την αδερφή μου) να μην του πει ότι με γνώρισε ποτέ… να μην του πει τίποτα για μένα».

Η βιογραφία του Steve Jobs αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It