Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας

gmailΑπό ένα video που δημοσιεύτηκε κατά λάθος σε κανάλι του YouTube, αποκαλύφθηκαν τα μελλοντικά σχέδια της Google για το Gmail και περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον.

Το νέο γραφικό περιβάλλον της δημοφιλούς υπηρεσίας email θα βασίζεται στο νέο “σπαρτιάτικο“ θέμα που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι, μαζί με το ανασχεδιασμένο περιβάλλον εμφάνισης των email το οποίο θα μοιάζει περισσότερο με συζήτηση chat. Επίσης μια νέα ενδιαφέρουσα δυνατότητα θα προσαρμόζει το γραφικό περιβάλλον του Gmail έτσι ώστε να “χωράει” ολόκληρο στο παράθυρο του browser, ακόμη και αν τροποποιείται το μέγεθός του.Όπως φαίνεται στο video, θα υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης της εικόνας προφίλ στα email, καθώς ακόμη και δυνατότητα τροποποίησης του μεγέθους των παραθύρων του chat και του παραθύρου των ετικετών. Επιπλέον θα μπορεί κανείς να προσθέσει εικόνες υψηλής ευκρίνειας ως ταπετσαρία φόντου στο περιβάλλον του Gmail.

Η αναζήτηση στα email γίνεται ευκολότερη με την προσθήκη ενός μενού φίλτρων, το οποίο εμφανίζεται με ένα κλικ στην μπάρα αναζήτησης.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It