Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing

An ashole hits a dogΗ βίαιη συμπεριφορά ενός άνδρα εναντίον ενός απροστάτευτου και φοβισμένου σκύλου, ο οποίος εκλιπαρούσε να μπει στο σπίτι του, κατεγράφη από κάμερα και μόλις το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook, μια ομάδα 50 εξαγριωμένων φιλόζωων περικύκλωσε το σπίτι του δράστη, ο οποίος και συνελήφθη.

Το περιστατικό συνέβη στο Λίνκολνσαϊρ της Αγγλίας. Το βίντεο, που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη με τη κατηγορία της κακομεταχείρισης ζώου, τραβήχτηκε από το διπλανό σπίτι.

Σε αυτό, φαίνεται ένας άνδρας να χτυπά το λευκό μπουλ τεριέ με ένα κοντάρι και στη συνέχεια να το κλωτσάει και να το γρονθοκοπεί στο πρόσωπο, ενώ τη σκηνή παρακολουθεί ένα μικρό παιδάκι.

Σε άλλη λήψη, φαίνεται το ζωάκι να κλαίει για να μπει στο σπίτι του ιδιοκτήτη και μόλις ανοίγει η πόρτα εκείνο οπισθοχωρεί τρομοκρατημένο.

Στη συνέχεια, εμφανίζεται μια γυναίκα - φορώντας σουτιέν, χωρίς μπλούζα - και μαστιγώνει το ζωάκι με ένα ρούχο, προτού του κλείσει την πόρτα.

Το πιο αποτρόπαιο σημείο του βίντεο δείχνει τον άνδρα να γραπώνει το σκυλάκι από το σβέρκο, να το χτυπάει στο πρόσωπο και στη συνέχεια να το κλωτσάει.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του βίντεο της ντροπής στο Διαδίκτυο, και συγκεκριμένα στο Facebook, μια ομάδα εξαγριωμένων ανθρώπων περικύκλωσε το σπίτι του δράστη, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It