Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

hackedΣτόχος επίθεσης hacker έγινε η ιστοσελίδα της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντιας Γιαννακοπούλου. Ο hacker με την ονομασία «paCMan» στο κείμενο που ανήρτησε στην σελίδα εκφράζει την αγανάκτηση του για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, το χρέος και τη στάση της αστυνομίας στις διαδηλώσεις.

Το μήνυμα γράφει:

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει το λαό της να υποφέρει με σκοπό να βρει τα χρήματα να ξεπληρώσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Αλλά ο λαός υποφέρει γιατί το χρέος δημιουργήθηκε από την διεφθαρμένη κυβέρνηση, όχι μόνο της παρόντος πολιτικού κόμματος αλλά όλων.

Όταν οι άνθρωποι άρχιζαν να διαμαρτύρονται ειρηνικά προσπαθήσατε να τους τρομοκρατήσετε. Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να συζητούν δημόσια στα blog προσπαθήσατε να τους σταματήσετε επιβάλλοντας ένα νόμο κατά της ανωνυμίας των blogger.

Αλλά δεν μπορείτε να σταματήσετε τη φωνή του δίκιου, γιατί οι άνθρωποι δεν θα κλείσουν ποτέ τα μάτια τους σε αυτό που είναι δίκαιο. Προσπαθείτε να κρατήσετε τα στόματα μας κλειστά αλλά κάθε φορά που προσπαθείτε να μας τρομοκρατήσετε βρίσκουμε ένα νέο τρόπο για να σπάσουμε αυτή την κυριαρχία της τρομοκρατίας.

Οι λαοί δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις τους. Οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους λαούς τους»

Δημοσιευμένη Εικόνα

Πηγή: insomnia.gr
Pin It