Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα

Τέλος στην όχι και τόσο επιτυχημένη κοινωνική υπηρεσία Buzz βάζει η Google σύμφωνα με δημοσίευμα στο επίσημο blog της, εστιάζοντας πλέον στο Google+. Ο τερματισμός του Buzz αλλά και του Buzz API θα έρθει σε λίγες εβδομάδες, παρ’ όλα αυτά το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί στην υπηρεσία θα είναι προσβάσιμο στο Google profile κάθε χρήστη και θα μπορεί να μεταφορτωθεί στον υπολογιστή με το Google Takeout.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Η υπηρεσία εγκαινιάστηκε το Φεβρουάριο του 2010 με τις προσδοκίες να αποτελέσει τον ανταγωνιστή των Facebook και Twitter. Από την πρώτη κιόλας στιγμή δέχτηκε αρνητικές κριτικές με τους χρήστες της να κάνουν λόγο για σοβαρά ζητήματα ιδιωτικότητας. Για παράδειγμα, αρχικά ήταν δύσκολο για κάποιον να μετατρέψει τη λίστα των φίλων του που τον ακολουθούσαν σε ιδιωτική, έτσι ώστε να μην είναι ορατή στον καθένα.

Επιπλέον τα θέματα προστασίας της ιδιωτικότητας των χρηστών ήταν ένα μόνο μέρος του προβληματικού Buzz. Δεν προσέφερε ποτέ υπηρεσίες αντάξιες των ανταγωνιστών του έτσι ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών. Ο Bradley Horowitz, Πρόεδρος του τμήματος κοινωνικής δικτύωσης της Google δηλώνει ότι “ήρθε η ώρα για εμάς να δώσουμε όλη την ενέργεια μας σε εγχειρήματα που έχουν αντίκτυπο σε μεγαλύτερη μερίδα χρηστών. Ήδη οι περισσότεροι από τους χρήστες του Buzz είναι και χρήστες του Google+. [..] Έχουμε μάθει ότι η έμφαση στην ιδιωτικότητα δεν είναι “δυνατότητα” αλλά θεμέλιο σε ένα προϊόν κοινωνικής δικτύωσης.”

Ένα άλλο θέμα που θίγει ο Horowitz είναι ο τρόπος που παρουσιάζει κανείς ένα προϊόν. Όπως αναφέρει, αυτό ήταν το μεγαλύτερο μάθημα που πήρε από το Buzz και αυτός είναι και ο λόγος που το Google+ είχε ξεκίνησε αρχικά σε στάδιο περιορισμένης προσβασιμότητας έτσι ώστε με τις κριτικές των πρώτων χρηστών να έχει βελτιωθεί μελλοντικά.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It