Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

xrayΤην τεχνολογία των υπερήχων αξιοποίησαν επιστήμονες του Βασιλικού Νοσοκομείου της Γλασκώβης για την ταχύτερη αποκατάσταση των καταγμάτων. Ο ορθοπεδικός χειρουργός Άνγκους ΜακΛιν της ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου χρησιμοποίησε την μέθοδο που έχει συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση των ιατρικών διαγνώσεων, προκειμένου να επιταχύνει κατά το ένα τρίτο τουλάχιστον, κατά μέσο όρο, τον χρόνο αποκατάστασης των ασθενών με σοβαρά κατάγματα.

Οι υπέρηχοι προκαλούν δονήσεις στα κύτταρα στην περιοχή του κατάγματος, με αποτέλεσμα η ενεργοποίηση και επιτάχυνση της αναγέννησης του σπασμένου οστού.

Αυτό συμβαίνει γιατί με τη δόνηση των κυττάρων διευκολύνεται η απομάκρυνση των βακτηρίων από την περιοχή του τραύματος και, παράλληλα, υποβοηθάται η γέννηση νέων οστικών κυττάρων.

Οι υπέρηχοι χρησιμοποιούνται αρχικά σε πολύπλοκα κατάγματα, δεδομένου ότι το κόστος προς το παρόν παραμένει πολύ υψηλό, ενώ σύντομα οι επιστήμονες θεωρούν πως θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε πιο απλές περιπτώσεις.

Οι υπέρηχοι παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά μεταπολεμικά στη Γλασκώβη, ως εξέλιξη της πολεμικής τεχνολογίας του σόναρ, προκειμένου να παράγουν εικόνες του εσωτερικού του σώματος.

Πλέον είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο στην ορθοπεδική, καθώς μόνο επιταχύνουν την διαδικασία θεραπείας των καταγμάτων έως και κατά 40%, ενώ επίσης βοηθούν και στο σωστό «δέσιμο» των οστών.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It