Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Διαδικτυακή απάτη με... αεροπλανάκιΤα εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθούν θα ανήκουν στις εταιρίες AMD και NVIDIA και θα ξεπερνούν έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν τα 10 με 20 δισεκατομμύρια μαθηματικές πράξεις το δευτερόλεπτο (petaflops).

Οι μετατροπές θα ολοκληρωθούν το 2013, με αποτέλεσμα ο Τιτάνας να είναι δύο φορές πιο γρήγορος και τρεις φορές πιο οικονομικός στην κατανάλωση ενέργειας από τον σημερινό γρηγορότερο υπολογιστή του κόσμου που βρίσκεται στην Ιαπωνία.

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Εργαστηρίου Τζεφ Νίκολς σε δήλωσή του ανέφερε πως "όλοι οι τομείς της επιστήμης θα ωφεληθούν από την σημαντική αύξηση της ταχύτητας, η οποία θα ανοίξει το δρόμο σε νέες ανακαλύψεις που μέχρι σήμερα φαίνονταν αδύνατες" και πρόσθεσε πως "ο Τιτάνας θα χρησιμοποιηθεί για σημαντικά και διαφορετικά ερευνητικά προγράμματα, την ανάπτυξη βιώσιμων βιοκαυσίμων, καταλληλότερους κινητήρες και πυρηνική ενέργεια, αλλά και αποτελεσματικότερη ηλιακή ενέργεια".

Ο υπολογιστής θα εργάζεται κυρίως για την παραγωγή βιοκαυσίμων, βιομάζας, την εξεύρεση μεθόδων καύσης καυσίμων που θα μολύνουν λιγότερο το περιβάλλον, την δημιουργία νέων υλών για τα φωτοβολταϊκά συστήματα, ενώ θα εξετάζει και τρόπους επέκτασης της διάρκειας ζωής των πυρηνικών εργοστασίων.

Η συμφωνία της εταιρείας με το αμερικανικό υπουργείο Ενέργειας είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, 97 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It