Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας

twitterΗ επιθυμία του Twitter να εξασφαλίσει το σήμα για το «τιτίβισμα» φαίνεται πως θα ικανοποιηθεί πολύσύντομα. Το Twittad θα … μεταβιβάσει το εμπορικό σήμα στο Twitter, με αντάλλαγμα να αποσυρθεί η μήνυση που είχε κατατεθεί ενάντια στην ιστοσελίδα του microblogging, δήλωσε σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας στην εφημερίδα Wall Street Journal. Το Twitter θα επαναφέρει επίσης το λογαριασμό του Twittad στο χώρο κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος βοηθά τους Twitter χρήστες να πληρώνονται όταν αναρτούν διαφημίσεις από το τηνmicroblogging υπηρεσία.

Το Twitter είχε υποβάλλει αρχικά αίτημα για το σήμα κατατεθέν τον Απρίλιο του 2009, αλλά το γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ αρνήθηκε προκαταρκτικά την αίτηση, αφού διαπίστωσε ότι οι τρεις εταιρείες είχαν ήδη υποβάλει αίτηση για εμπορικά σήματα που περιείχαν το «tweet» στα ονόματά τους.

Το Twittad είχε καταφέρει να κερδίσει την ονομασία μετά από αίτημα που είχε υποβάλλει το 2008 για την φράση «Let Your Ad Meet Tweets», την οποία και τελικά απέκτησα ομόφωνα.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It