Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Η Μ. Βρετανία λογοκρίνει τα πορνογραφικά siteΕκτός όμως από το κλείδωμα των site ερωτικού περιεχομένου αναμένονται και άλλα μετρά με σκοπό να κάνουν το σεξουαλικό περιεχόμενο όλο και περισσότερο δύσκολο και πιο δυσπρόσιτο για τα παιδιά.

Επίσης η ιστοσελίδα Parentport  θα επιτρέπει στους γονείς να αναφέρουν εύκολα υλικό που βρίσκουν ακατάλληλο για τα παιδιά, είτε είναι τηλεοπτικές εκπομπές, διαφημίσεις, ή ακόμα και προϊόντα και υπηρεσίες και στη συνέχεια οι καταγγελίες αυτές θα δρομολογούνται στους αρμόδιους.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο πως θα αντιμετωπίζονται στη συνέχεια οι καταγγελίες αυτές θα  αντιμετωπίζονται, όμως αν σκεφτεί κανείς την έκταση που θα πάρει το ζήτημα με το ISP κλείδωμα, είναι πολύ πιθανό να λαμβάνονται και αυτές με πολύ μεγάλη σοβαρότητα.

Τέλος όπως είναι αναμενόμενο τα μέτρα αυτά δεν είναι αποδεκτά από όλους τους χρήστες όμως όπως όλα δείχνουν η Μ. Βρετανία θέλει να εδραιώσει ένα είδος σεξουαλικής λογοκρισίας,  με αφορμή την προστασία των ανηλίκων.

Πάντως είναι γεγονός οτι αν οι γονείς θέλουν να προστατεύουν τα παιδιά τους από το να έχουν πρόσβαση σε τέτοιου είδους υλικό μπορούν, ακόμα και αν δεν ισχύσουν αυτά τα μέτρα, απλά να αγοράσουν ένα πρόγραμμα για τον υπολογιστή τους που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλεία.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It