Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Η Μ. Βρετανία λογοκρίνει τα πορνογραφικά siteΕκτός όμως από το κλείδωμα των site ερωτικού περιεχομένου αναμένονται και άλλα μετρά με σκοπό να κάνουν το σεξουαλικό περιεχόμενο όλο και περισσότερο δύσκολο και πιο δυσπρόσιτο για τα παιδιά.

Επίσης η ιστοσελίδα Parentport  θα επιτρέπει στους γονείς να αναφέρουν εύκολα υλικό που βρίσκουν ακατάλληλο για τα παιδιά, είτε είναι τηλεοπτικές εκπομπές, διαφημίσεις, ή ακόμα και προϊόντα και υπηρεσίες και στη συνέχεια οι καταγγελίες αυτές θα δρομολογούνται στους αρμόδιους.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο πως θα αντιμετωπίζονται στη συνέχεια οι καταγγελίες αυτές θα  αντιμετωπίζονται, όμως αν σκεφτεί κανείς την έκταση που θα πάρει το ζήτημα με το ISP κλείδωμα, είναι πολύ πιθανό να λαμβάνονται και αυτές με πολύ μεγάλη σοβαρότητα.

Τέλος όπως είναι αναμενόμενο τα μέτρα αυτά δεν είναι αποδεκτά από όλους τους χρήστες όμως όπως όλα δείχνουν η Μ. Βρετανία θέλει να εδραιώσει ένα είδος σεξουαλικής λογοκρισίας,  με αφορμή την προστασία των ανηλίκων.

Πάντως είναι γεγονός οτι αν οι γονείς θέλουν να προστατεύουν τα παιδιά τους από το να έχουν πρόσβαση σε τέτοιου είδους υλικό μπορούν, ακόμα και αν δεν ισχύσουν αυτά τα μέτρα, απλά να αγοράσουν ένα πρόγραμμα για τον υπολογιστή τους που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλεία.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It