Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)

Επαναστατική καινοτομία της Samsung υπόσχεται να μετατρέψει τα παράθυρα σε οθόνεςΤο Samsung Advanced Institute of Technology κατάφερε να κατασκευάσει σχεδόν μονούς κρυστάλλους νιτρικού Γάλλιου σε άμορφα υποστρώματα γυαλιού, και αυτή είναι η καινοτομία που θα επιτρέψει την παραγωγή υπέρ-μεγεθών LED ανέφερε η Samsung.

Η βιομηχανία παραγωγής L.E.D. χρησιμοποιεί ευρέως υποστρώματα σαπφείρου αλλά τα υποστρώματα γυαλιού έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή σούπερ – μεγάλων προϊόντων, πιθανότατα ρίχνοντας κατά πολύ και το κόστος κατασκευής. Σε αντίθεση με τις σημερινές L.E.D. που χρησιμοποιούν νιτρικό Γάλλιο και δεν ξεπερνάνε σε μέγεθος τις δύο ίντσες οι οθόνες που θα κατασκευαστούν με την τεχνολογία της θα είναι μέχρι και 400 φορές μεγαλύτερες σύμφωνα με τη Samsung η οποία προβλέπει ότι σε λίγα χρόνια οι L.E.D. νιτρικού Γάλλιου θα χρησιμοποιηθούν σε φωτιστικά σώματα μεγάλου μεγέθους αλλά και σε οθόνες. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε δέκα χρόνια ακόμα πριν δούμε αυτή την τεχνολογία στο εμπόριο.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It