Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web

dart languageΟι φήμες που ήθελαν τη Google να ετοιμάζει μια νέα γλώσσα προγραμματισμού επιβεβαιώθηκαν και η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα την … κυκλοφορία της Dart, η οποία προορίζεται να χρησιμοποιηθεί κυρίως για την κατασκευή online εφαρμογών – τομέας στον οποίο η Google είναι γνωστό πως δίνει μεγάλη βαρύτητα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η δομή της νέας γλώσσας είναι τέτοια που δεν θα δυσκολέψει τους προγραμματιστές στην εκμάθησή της και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε μικρής κλίμακας έργα όσο και σε μεγαλύτερα.

Ο κώδικας της Dart θα μπορεί να εκτελεστεί με δύο τρόπους: είτε σε virtual machine είτε πάνω σε μηχανή JavaScript, με τη χρήση compiler που θα μεταφράζει τον κώδικά της σε JavaScript.

Προς το παρόν η Dart είναι διαθέσιμη σε μια πρώιμη “preview” έκδοση στο dartlang.org και συνοδεύεται από ένα βασικό πακέτο βιβλιοθηκών και εργαλείων για τον έλεγχο, το compile και την εκτέλεση του κώδικά της.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It