Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram

YouTube: Ξεκίνησε η υπηρεσία ενοικίασης ταινιών στην Μεγάλη ΒρετανίαΟι νέες κυκλοφορίες θα ενοικιάζονται προς £3.49, ενώ οι παλαιότερες προς £2.49. Οι χρήστες θα έχουν 30 ημέρες μέχρι να ξεκινήσουν την προβολή της ταινίας που νοικιάζουν και 48 ώρες για να την ολοκληρώσουν. Η λίστα των εταιριών παραγωγής που προσφέρουν το περιεχόμενο για την εν λόγω υπηρεσία περιλαμβάνει ονόματα όπως η Universal, η Lionsgate, η Entertainment One καθώς και ανεξάρτητους παραγωγούς Βρετανικών ταινιών όπως η Metrodome και η Revolver Entertainment. Επίσης, σύμφωνα με το YouTube, οι ταινίες θα περιέχουν και extras όπως συνεντεύξεις συντελεστών, ντοκιμαντέρ, behind-the-scenes καθώς και παρωδίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ταινίες που ενοικιάζονται μέσω της υπηρεσίας, θα μπορούν να προβληθούν σε οποιοδήποτε υπολογιστή μέσω του οποίου ο χρήστης έχει συνδεθεί στο YouTube λογαριασμό του. Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα προβολής τους μέσω του Google TV, των tablets που τρέχουν Android Honeycomb καθώς και μέσω των περισσότερων τηλεφώνων με Android.

Πηγή: adslgr.com
Pin It