Μέσω μιας δημοσίευσης στο επίσημο blog του YouTube, η Google ανακοίνωσε την διάθεση της υπηρεσίας ενοικίασης ταινιών στη Μεγάλη Βρετανία.Blockbusters όπως το The Dark Knight αλλά και κλασσικά όπως το The Birds είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση μέσω του YouTube. Συνολικά, περίπου 1000 ταινίες διατίθενται μέσω της δημοφιλούς streaming ιστοσελίδας.

Οι νέες κυκλοφορίες θα ενοικιάζονται προς £3.49, ενώ οι παλαιότερες προς £2.49. Οι χρήστες θα έχουν 30 ημέρες μέχρι να ξεκινήσουν την προβολή της ταινίας που νοικιάζουν και 48 ώρες για να την ολοκληρώσουν. Η λίστα των εταιριών παραγωγής που προσφέρουν το περιεχόμενο για την εν λόγω υπηρεσία περιλαμβάνει ονόματα όπως η Universal, η Lionsgate, η Entertainment One καθώς και ανεξάρτητους παραγωγούς Βρετανικών ταινιών όπως η Metrodome και η Revolver Entertainment. Επίσης, σύμφωνα με το YouTube, οι ταινίες θα περιέχουν και extras όπως συνεντεύξεις συντελεστών, ντοκιμαντέρ, behind-the-scenes καθώς και παρωδίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ταινίες που ενοικιάζονται μέσω της υπηρεσίας, θα μπορούν να προβληθούν σε οποιοδήποτε υπολογιστή μέσω του οποίου ο χρήστης έχει συνδεθεί στο YouTube λογαριασμό του. Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα προβολής τους μέσω του Google TV, των tablets που τρέχουν Android Honeycomb καθώς και μέσω των περισσότερων τηλεφώνων με Android.

Πηγή: adslgr.com
Pin It