Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web

YouTube: Ξεκίνησε η υπηρεσία ενοικίασης ταινιών στην Μεγάλη ΒρετανίαΟι νέες κυκλοφορίες θα ενοικιάζονται προς £3.49, ενώ οι παλαιότερες προς £2.49. Οι χρήστες θα έχουν 30 ημέρες μέχρι να ξεκινήσουν την προβολή της ταινίας που νοικιάζουν και 48 ώρες για να την ολοκληρώσουν. Η λίστα των εταιριών παραγωγής που προσφέρουν το περιεχόμενο για την εν λόγω υπηρεσία περιλαμβάνει ονόματα όπως η Universal, η Lionsgate, η Entertainment One καθώς και ανεξάρτητους παραγωγούς Βρετανικών ταινιών όπως η Metrodome και η Revolver Entertainment. Επίσης, σύμφωνα με το YouTube, οι ταινίες θα περιέχουν και extras όπως συνεντεύξεις συντελεστών, ντοκιμαντέρ, behind-the-scenes καθώς και παρωδίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ταινίες που ενοικιάζονται μέσω της υπηρεσίας, θα μπορούν να προβληθούν σε οποιοδήποτε υπολογιστή μέσω του οποίου ο χρήστης έχει συνδεθεί στο YouTube λογαριασμό του. Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα προβολής τους μέσω του Google TV, των tablets που τρέχουν Android Honeycomb καθώς και μέσω των περισσότερων τηλεφώνων με Android.

Πηγή: adslgr.com
Pin It