Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing

To Facebook θα διαθέτει και μεταφραστική υπηρεσίαΚείμενο που προέρχεται από το Facebook Page: «Σήμερα εγκαινιάσαμε ένα νέο μεταφραστικό εργαλείο που επιτρέπει στους ανθρώπους να μεταφράσουν δημοσιεύσεις μέσω του ενσωματωμένου στις σελίδες του Facebook, Bing Translate. Με την υπηρεσία αυτή, κάνουμε ακόμη πιο εύκολο για τους ανθρώπους να απολαμβάνουν το περιεχόμενο στο Facebook, ανεξάρτητα από τις γλώσσες που γνωρίζουν».

Όταν κάποιος κάνει κλικ στο κουμπί μεταφράσης σε μια δημόσια θέση σελίδας, ένα παράθυρο από το μεταφραστή θα εμφανιστεί. Οι άνθρωποι έχουν στη συνέχεια την ευκαιρία να υποβάλουν τις δικές τους μεταφράσεις και όταν αυτή λάβει αρκετές θετικές ψήφους από ότι αυτή του Bing, τότε θα επιλέγεται αυτή και θα εμφανίζεται κάθε φορά που κάποιος θα βλέπει τα σχόλια.

Όπως με τις περισσότερες βελτιώσεις στο Facebook, ξεκίνησαν διάφορα σχόλια και όλα αναφέρονταν στο ότι είναι καλύτερη η παλιότερη μορφή του, αλλά όπως κάθε φορά το πιο πιθανό είναι εμείς να συνηθίσουμε την αλλαγή παρά αυτή να αλλάξει.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It