Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing

Το Google+ ανοίγει τις πύλες του για όλουςΔημοσιευμένη Εικόνα
Επίσης ιδιαίτερος λόγος γίνεται για τη λειτουργία αναζήτησης στο Google+ όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληκτρολογήσει μία λέξη ή φράση στη μπάρα αναζήτησης και θα λάβει πληθώρα αποτελεσμάτων όχι μόνο σχετικά με άτομα και δημοσιεύσεις, αλλά και αποτελέσματα από δημοφιλές σχετικό περιεχόμενο στο Internet.

Η 100ή λειτουργία είναι ουσιαστικά ο “εορτασμός” της δημόσιας εγγραφής των χρηστών στην υπηρεσία. Όταν προτοάνοιξε το Google+, οι προσκλήσεις ήταν περιορισμένες. Τον τελευταίο διάστημα όμως ήταν μία τυπική διαδικασία να βρεθεί μία πρόσκληση, καθώς οι εγγραγραμένοι στο κοινωνικό δίκτυο της Google διαθέτουν από 50 διαθέσιμες προσκλήσεις ο καθένας.

Ακόμη έχει δημοσιευτεί ένα επιπλέον post το οποίο αναφέρει τις μελλοντικές βελτιώσεις του Google+ και ειδικότερα αναφέρεται σε παταμετροποιήσεις της mobile έκδοσης. Σε λίγο καιρό οι χρήστες της mobile εφαρμογής θα μπορούν να αλλάξουν την εικόνα profile από το κινητό τους τηλέφωνο και να επιλέγουν τις κατηγορίες ειδοποιήσεων που θέλουν να λαμβάνουν. Ειδικότερα για τους χρήστες του Android, θα μπορούν να μεταφέρουν ολόκληρη την εφαρμογή Google+ στην εξωτερική SD μνήμη τους, σε περίπτωση που τα δεδομένα της εφαρμογής λόγω αρκετών πληροφοριών απειλούν το διαθέσιμο εσωτερικό χώρο της συσκευής. Επιπλέον η ενότητα Huddle η οποία αναλαμβάνει την επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων μεταξύ εσάς και των επαφών σας μέσα από το 3G δίκτυο, ύστερα από τη σημερινή δημόσια κυκλοφορία του Google+, μετονομάζεται σε Messenger.

Δημοσιευμένη Εικόνα
To Google+ αυτο-διαφημίζεται για τον καλύτερο έλεγχο της ιδιωτικότητας των χρηστών του, κάνοντας χρήση των κύκλων (Circles) και την εύκολη επιλογή ανεβάσματος περιεχομένου σε συγκεκριμένους από αυτούς. Επίσης είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο που έφερε τις video κλήσεις στις υπηρεσίες του, με το Facebook να ακολουθεί με τη συνεργασία του με το Skype.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It