Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Στα 100 εκ. το μήνα οι ενεργοί χρήστες για το TwitterΑξίζει να σημειωθεί πως στα 100 εκ. ενεργών χρηστών περιλαμβάνονται μόνο όσοι συνδέονται στην υπηρεσία τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Από αυτούς, οι μισοί περίπου συνδέονται σε καθημερινή βάση.

Ο Costolo αποκάλυψε επίσης πως ένα ποσοστό 40% των ενεργών χρηστών δεν κάνουν tweets, που σημαίνει πως περιορίζονται απλώς στο να διαβάζουν το timeline τους, ενώ το 55% χρησιμοποιούν το Twitter από το κινητό τους τηλέφωνο. Μάλιστα, η χρήση των mobile εκδόσεων της υπηρεσίας μόνο στο τελευταίο τρίμηνο έχει αυξηθεί κατά 40%, ενώ φιλοδοξία των ανθρώπων της είναι κάποια στιγμή να φτάσει στο σημείο να βρίσκεται σε πάνω από 2 δισεκατομμύρια συσκευές.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It