Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter

Twitter logoΣτα 100 εκατομμύρια ανέρχεται ο αριθμός των μηνιαίων ενεργών χρηστών του Twitter σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποίησε ο CEO της δημοφιλούς υπηρεσίας Dick Costolo. Αντίστοιχα ο μηνιαίος αριθμός των επισκεπτών του twitter.com φτάνει τα 400 εκ., τη στιγμή που στις αρχές του 2011 ήταν μόλις 250 εκ. Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που συνδέονται στο Twitter αλλά δεν το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα 100 εκ. ενεργών χρηστών περιλαμβάνονται μόνο όσοι συνδέονται στην υπηρεσία τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Από αυτούς, οι μισοί περίπου συνδέονται σε καθημερινή βάση.

Ο Costolo αποκάλυψε επίσης πως ένα ποσοστό 40% των ενεργών χρηστών δεν κάνουν tweets, που σημαίνει πως περιορίζονται απλώς στο να διαβάζουν το timeline τους, ενώ το 55% χρησιμοποιούν το Twitter από το κινητό τους τηλέφωνο. Μάλιστα, η χρήση των mobile εκδόσεων της υπηρεσίας μόνο στο τελευταίο τρίμηνο έχει αυξηθεί κατά 40%, ενώ φιλοδοξία των ανθρώπων της είναι κάποια στιγμή να φτάσει στο σημείο να βρίσκεται σε πάνω από 2 δισεκατομμύρια συσκευές.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It