Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web

Dart, η νέα γλώσσα προγραμματισμού Web από τη GoogleΔυστυχώς στην επίσημη ιστοσελίδα του Goto δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη γλώσσα προγραμματισμού, παρά μόνο αναλύονται τα βιογραφικά των δύο προγραμματιστών που θα την παρουσιάσουν. Αυτοί είναι ο Gilad Bracha βετεράνος της SAP, της SUN και συν-συγγραφέας της Java και ο Lars Bak, δημιουργός της V8 JavaScript μηχανής του Chrome browser.

Dart
Δεδομένης της μοναδικής γλώσσας προγραμματισμού που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η Google, την Go, πιθανολογείται ότι η Dart δε θα βασίζεται στη φιλοσοφία της C. Με τον υπότιτλο της “δομημένης γλώσσας προγραμματισμού Web” είναι πολύ πιθανό η Dart να είναι μία διερμηνευμένη γλώσσα (interpreted language) και να εκτελείται στον browser όπως ακριβώς και η JavaScript, ενώ λιγότερες είναι οι πιθανότητες να μοιάζει με τη Java.

Οι δύο προγραμματιστές της έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με την ανάπτυξη της Smalltalk και αν αληθεύουν οι φήμες για την Dart, μία διερμηνευμένη Smalltalke γλώσσα θα μπορεί να ανταγωνιστεί άμεσα τους αρκετούς ομολογουμένως ανταγωνιστές της.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It