Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

Η Google προσθέτει offline υποστήριξη σε Gmail, Calendar και DocsΜάλιστα, το Gmail Offline είναι ήδη διαθέσιμο με τη μορφή επέκτασης για τον Chrome. Πρόκειται για μια εφαρμογή που βασίζεται στην αντίστοιχη online εφαρμογή του Gmail για tablets και επιτρέπει στον χρήστη να συνεχίσει να δουλεύει στο e-mail του ακόμη κι όταν η σύνδεση χαθεί, με ένα απλό κλικ.
Όσο για τα Google Calendar και Docs, η υποστήριξη offline λειτουργίας θα ξεκινήσει να ενεργοποιείται σταδιακά και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει διαθέσιμη σε όλους. Σε αυτή την πρώτη φάση ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να απαντά σε αιτήματα συναντήσεων και να βλέπει τα έγγραφά του χωρίς να είναι συνδεδεμένος. Η δυνατότητα offline επεξεργασίας εγγράφων είναι κάτι που ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί, αναμένεται ωστόσο να κάνει κι αυτή την εμφάνισή της κάποια στιγμή στο μέλλον.

Προς το παρόν η υποστήριξη των νέων χαρακτηριστικών αφορά μόνο τον Chrome, με τη Google να πετά το μπαλάκι στους άλλους browsers λέγοντας πως θα πρέπει προηγουμένως να υποστηρίξουν ορισμένες προηγμένες λειτουργίες που αυτή τη στιγμή συναντώνται μόνο στον browser της, όπως η δυνατότητα εκτέλεσης σελίδων στο παρασκήνιο (background pages).

Υπενθυμίζουμε πως η Google έδινε και παλιότερα τη δυνατότητα offline υποστήριξης μέσω του Gears, το οποίο όμως αργότερα απέσυρε.

Πηγή: insomnia.gr

Pin It