Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας

Ύστερα από την ευρεία αποδοχή που είχανε σε ενήλικες άνδρες οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες (eReaders) και τα tablets στην Αμερική, ήρθε ο καιρός οι συσκευές αυτές να γίνουν αποδεκτές στις γυναίκες αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Οι γυναίκες φαίνεται ότι δείχνουν μεγάλη αγάπη προς τους eReaders σύμφωνα με στατιστικά της ιστοσελίδας Nielsen. Το 61% των κατόχων eReader είναι γυναίκες, σε αντίθεση με το αντίστοιχο περσινό ποσοστό που άγγιζε το 46%. Αυτό δικαιολογείται και από τα στατιστικά που δημοσιεύουν τα ηλεκτρονικά γυναικεία περιοδικά, τα οποία κάνουν αναφορά για αυξημένες πωλήσεις των τευχών τους στο Nook eReader απ’ ότι στο iPad.

Όσον αφορά τη χρήση smartphones, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες οι αριθμοί είναι μοιρασμένοι στη μέση. Στην αγορά των tablet κυρίαρχο είναι το ποσοστό των αντρών με 67% αν και το αντίστοιχο ποσοστό πριν από λιγότερο από ένα χρόνο ανερχόταν στο 71%.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η μεγαλύτερη αλλαγή στα δημογραφικά στατιστικά των κατόχων tablet, αφορούν τις ηλικίες. Πριν από ένα περίπου χρόνο το 62% των κατόχων tablet ήταν κάτω των 34 ετών ενώ ένα μόλις 10% άνω των 55 ετών. Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά το 46% στην ίδια αγορά είναι κάτω των 34 ετών, ενώ το περσινό 10% των κατόχων tablet συσκευής έχει γίνει πλέον 29% σε ηλικίες μεγαλύτερες των 55 ετών.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It