Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης

Οι γυναίκες αποτελούν την πλειοψηφία των κατόχων eReader συσκευών


Δημοσιευμένη Εικόνα

Οι γυναίκες φαίνεται ότι δείχνουν μεγάλη αγάπη προς τους eReaders σύμφωνα με στατιστικά της ιστοσελίδας Nielsen. Το 61% των κατόχων eReader είναι γυναίκες, σε αντίθεση με το αντίστοιχο περσινό ποσοστό που άγγιζε το 46%. Αυτό δικαιολογείται και από τα στατιστικά που δημοσιεύουν τα ηλεκτρονικά γυναικεία περιοδικά, τα οποία κάνουν αναφορά για αυξημένες πωλήσεις των τευχών τους στο Nook eReader απ’ ότι στο iPad.

Όσον αφορά τη χρήση smartphones, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες οι αριθμοί είναι μοιρασμένοι στη μέση. Στην αγορά των tablet κυρίαρχο είναι το ποσοστό των αντρών με 67% αν και το αντίστοιχο ποσοστό πριν από λιγότερο από ένα χρόνο ανερχόταν στο 71%.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η μεγαλύτερη αλλαγή στα δημογραφικά στατιστικά των κατόχων tablet, αφορούν τις ηλικίες. Πριν από ένα περίπου χρόνο το 62% των κατόχων tablet ήταν κάτω των 34 ετών ενώ ένα μόλις 10% άνω των 55 ετών. Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά το 46% στην ίδια αγορά είναι κάτω των 34 ετών, ενώ το περσινό 10% των κατόχων tablet συσκευής έχει γίνει πλέον 29% σε ηλικίες μεγαλύτερες των 55 ετών.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It