Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Internet explorer logoΜία έρευνα εταιρίας ευρέσεως εργατικού δυναμικού έδειξε οτι οι χρήστες του Internet Explorer είναι… Χαζοί.Ένα περίεργο τεστ ευφυΐας έκανε μία συμβουλευτική εταιρία ευρέσεως εργατικού δυναμικού, που αφορούσε τη εξυπνάδα του χρήστη σε σχέση με τον browser που χρησιμοποιούν.

Σύμφωνα με το τεστ αυτό, οι χρήστες των εκδόσεων 6 έσω και 9 του Internet Explorer είναι πολύ πιο χαζοί από εκείνους που χρησιμοποιούν κάποιον άλλον browser για την περιήγηση τους στο διαδίκτυο.

Σίγουρα τα αποτελέσματα αυτά δεν χαροποιούν καθόλου τη Microsoft όμως κάνουν χαρούμενους όλους εκείνους που χρησιμοποιούν κάποιον άλλο browser και ιδιαίτερα εκείνους που χρησιμοποιούν τον Opera αφού σύμφωνα με την έρευνα είναι και οι πιο  έξυπνοι.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It