Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο

Η αναζήτηση του Bing γίνεται ακόμη πιο κοινωνικήΠιο συγκεκριμένα, οι αλλαγές που ανακοίνωσε η Μicrosoft για το Bing είναι πολλές και περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως:

  • Μεγαλύτερη ενσωμάτωση των Likes στα αποτελέσματα αναζήτησης.
  • Γενικότερη αξιοποίηση του Facebook στις αναζητήσεις ώστε ανάλογα με το θέμα της αναζήτησης να εμφανίζονται σχετικές πληροφορίες από τους φίλους του (π.χ. η αναζήτηση για μια πόλη θα εμφανίζει τα ονόματα των φίλων που ζουν εκεί).
  • Εισαγωγή αυτού που η Μicrosoft αποκαλεί «Συλλογική νοημοσύνη» (Collective IQ), όπου τα αποτελέσματα αναζήτησης επηρεάζονται από τις προτιμήσεις και τη γνώμη ανθρώπων που δεν βρίσκονται στον κοινωνικό κύκλο του χρήστη. Εδώ περιλαμβάνεται η προβολή δημοφιλών ιστοχώρων βάσει του συνολικού αριθμού Likes που έχουν συγκεντρώσει, άρθρα και σελίδες του Facebook. Επίσης, στο ίδιο σημείο γίνεται και αναφορά στα μηνύματα εταιρειών, τα οποία πάντως δεν διευκρινίζεται αν είναι διαφημιστικά ή αν αντλούνται με κάποιον άλλο τρόπο.
  • Αναβαθμισμένη Bing toolbar, που όμως το μόνο νέο χαρακτηριστικό που περιλαμβάνει είναι ένα μάλλον αδιάφορο κουμπί που επιτρέπει στο χρήστη να κάνει Like σε όποια ιστοσελίδα θέλει.
Πηγή: insomnia.gr
Pin It