Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Η αναζήτηση του Bing γίνεται ακόμη πιο κοινωνικήΠιο συγκεκριμένα, οι αλλαγές που ανακοίνωσε η Μicrosoft για το Bing είναι πολλές και περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως:

  • Μεγαλύτερη ενσωμάτωση των Likes στα αποτελέσματα αναζήτησης.
  • Γενικότερη αξιοποίηση του Facebook στις αναζητήσεις ώστε ανάλογα με το θέμα της αναζήτησης να εμφανίζονται σχετικές πληροφορίες από τους φίλους του (π.χ. η αναζήτηση για μια πόλη θα εμφανίζει τα ονόματα των φίλων που ζουν εκεί).
  • Εισαγωγή αυτού που η Μicrosoft αποκαλεί «Συλλογική νοημοσύνη» (Collective IQ), όπου τα αποτελέσματα αναζήτησης επηρεάζονται από τις προτιμήσεις και τη γνώμη ανθρώπων που δεν βρίσκονται στον κοινωνικό κύκλο του χρήστη. Εδώ περιλαμβάνεται η προβολή δημοφιλών ιστοχώρων βάσει του συνολικού αριθμού Likes που έχουν συγκεντρώσει, άρθρα και σελίδες του Facebook. Επίσης, στο ίδιο σημείο γίνεται και αναφορά στα μηνύματα εταιρειών, τα οποία πάντως δεν διευκρινίζεται αν είναι διαφημιστικά ή αν αντλούνται με κάποιον άλλο τρόπο.
  • Αναβαθμισμένη Bing toolbar, που όμως το μόνο νέο χαρακτηριστικό που περιλαμβάνει είναι ένα μάλλον αδιάφορο κουμπί που επιτρέπει στο χρήστη να κάνει Like σε όποια ιστοσελίδα θέλει.
Πηγή: insomnia.gr
Pin It