Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα

Κρίσιμο σφάλμα στο Adobe Flash απειλεί χρήστες PC, Mac και AndroidΤο πρόβλημα αφορά στις εκδόσεις

  • Flash Player 10.2.153.1 και παλαιότερες
  • Flash Player 10.2.154.25 και παλαιότερες για χρήστες του Chrome σε περιβάλλοντα Windows, Macintosh, Linux και Solaris,
  • Adobe Flash Player 10.2.156.12 και παλαιότερες για Android, καθώς και το
  • Authplay.dll που συνοδεύει τα Adobe Reader και Acrobat X (10.0.2) και νεότερα 10.x και 9.x για χρήστες Windows και Macintosh.
Η ευπάθεια μπορεί να προκαλέσει την κατάρρευση του συστήματος, αλλά και την κατάληψη από επίδοξους εισβολείς. Η Adobe αναφέρεται σε πληροφορίες που φέρουν επιθέσεις να οργανώνονται είτε μέσω «μολυσμένης» ιστοσελίδας είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φέρει επισυναπτόμενο ένα αρχείο είτε υπό μορφή εγγράφου του Word είτε spreadsheet του Excel που έχουν ενσωματωμένο Flash (.swf) με προορισμό χρήστες των Windows. Προς το παρόν, αναφέρει η ανακοίνωση της Adobe δεν της έχει γνωστοποιηθεί περιστατικό που να αφορά σε επιθέσεις μέσω PDF. H Adobe δηλώνει ότι ένα ακόμα Update που θα κλείνει την κερκόπορτα θα διατεθεί στις 15 Απριλίου, ενώ οι χρήστες Chrome μπορούν ήδη να κατεβάσουν την ασφαλή έκδοση του Flash player 10.0.648.205 (για να δείτε ποιά έκδοση του Chrome χρησιμοποιείτε κάντε κλικ στο εικονίδιο στα δεξιά της μπάρας διευθύνσεων με το γαλλικό κλειδί και επιλέξτε Πληροφορίες για το Google Chrome -αν και το πρόγραμμα αναζητά Update και αυτοματοποιεί τη διαδικασία της αναβάθμισης).

Ποιά έκδοση του flash player είναι εγκαταστημένη στον browser που χρησιμοποιώ;

Αναβαθμίστε τον Google Chrome

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Flash player (στην έκδοση 10.2.153.1 παραμένει ανοικτό το κενό ασφαλείας, αναμείνατε Update).

Πηγή: tech.in.gr
Pin It