Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Adobe flash logoΚρίσιμο χαρακτηρίζει το κενό ασφάλειας που εντόπισε η Adobe ακόμα και στην τελευταία έκδοση του προγράμματος αναπαραγωγής Flash που χρησιμοποιούν όλοι οι browser όχι μόνο σε Windows, Linux, Solaris, MacOS Χ αλλά και σε κινητά με Android.

Το πρόβλημα αφορά στις εκδόσεις

  • Flash Player 10.2.153.1 και παλαιότερες
  • Flash Player 10.2.154.25 και παλαιότερες για χρήστες του Chrome σε περιβάλλοντα Windows, Macintosh, Linux και Solaris,
  • Adobe Flash Player 10.2.156.12 και παλαιότερες για Android, καθώς και το
  • Authplay.dll που συνοδεύει τα Adobe Reader και Acrobat X (10.0.2) και νεότερα 10.x και 9.x για χρήστες Windows και Macintosh.
Η ευπάθεια μπορεί να προκαλέσει την κατάρρευση του συστήματος, αλλά και την κατάληψη από επίδοξους εισβολείς. Η Adobe αναφέρεται σε πληροφορίες που φέρουν επιθέσεις να οργανώνονται είτε μέσω «μολυσμένης» ιστοσελίδας είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φέρει επισυναπτόμενο ένα αρχείο είτε υπό μορφή εγγράφου του Word είτε spreadsheet του Excel που έχουν ενσωματωμένο Flash (.swf) με προορισμό χρήστες των Windows. Προς το παρόν, αναφέρει η ανακοίνωση της Adobe δεν της έχει γνωστοποιηθεί περιστατικό που να αφορά σε επιθέσεις μέσω PDF. H Adobe δηλώνει ότι ένα ακόμα Update που θα κλείνει την κερκόπορτα θα διατεθεί στις 15 Απριλίου, ενώ οι χρήστες Chrome μπορούν ήδη να κατεβάσουν την ασφαλή έκδοση του Flash player 10.0.648.205 (για να δείτε ποιά έκδοση του Chrome χρησιμοποιείτε κάντε κλικ στο εικονίδιο στα δεξιά της μπάρας διευθύνσεων με το γαλλικό κλειδί και επιλέξτε Πληροφορίες για το Google Chrome -αν και το πρόγραμμα αναζητά Update και αυτοματοποιεί τη διαδικασία της αναβάθμισης).

Ποιά έκδοση του flash player είναι εγκαταστημένη στον browser που χρησιμοποιώ;

Αναβαθμίστε τον Google Chrome

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Flash player (στην έκδοση 10.2.153.1 παραμένει ανοικτό το κενό ασφαλείας, αναμείνατε Update).

Πηγή: tech.in.gr
Pin It