Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

google logoΤο πόσο σημαντικός είναι για τη Google ο χώρος της κοινωνικής δικτύωσης καταδεικνύει η απόφαση να ανταμείψει όλους τους υπαλλήλους της εάν επιτευχθούν οι στόχοι στον συγκεκριμένο τομέα ή να τους στερήσει μέρος των bonus στην αντίθετη περίπτωση. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το memo που έστειλε ο ίδιος ο CEO της εταιρείας, Larry Page, και στο οποίο προειδοποιεί ότι το 25% του ετήσιου bonus των υπαλλήλων εξαρτάται από το πόσο επιτυχημένη θα είναι η στρατηγική της Google στα κοινωνικά δίκτυα το 2011.

Πρόκειται για απόφαση που επηρεάζει όχι μόνο τους υπαλλήλους που εργάζονται πάνω σε κάποιο σχετικό project αλλά και όλους τους υπολοίπους, από τους οποίους ζητείται να δοκιμάσουν τα προϊόντα, να καταθέσουν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους και να τα διαδώσουν σε συγγενείς και φίλους.

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις πριν από 10 περίπου μέρες η Google κυκλοφόρησε το +1, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να αξιολογήσει θετικά τα αποτελέσματα αναζήτησης, και που από ότι φαίνεται είναι μόνο η αρχή…

Πηγή: TechIT.gr
Pin It